Örebro tv - ett socialt företag

EMI_1676.jpg
 
 

VILKA ÄR VI ?

Vi är eldsjälar som brinner för journalistik, foto-och film och vi skapade Örebro TV för 9 år sedan som en Webb-TV kanal. Vi är nyfikna, aktiva och ambitiösa och vi vill uppnå våra mål. För oss kommer det helt naturligt, men vi tror att det gör oss ganska unika i branschen!

Historien bakom

Idén till projektet som kom att bli Örebro TV föddes när vi gjorde dokumentära filmer runt om i Örebro. Vi ville del med oss av våra intressen till allmänheten och gör vår röst hörda! Vi bestämde oss för att visa vår vackra stad för folket och samtidigt utvecklas inom media.

Socialt företag

I dagens samhälle har många hamnat utanför arbetsmarknaden. Sociala företag är därför samhällsmässigt viktiga för att skapa möjligheter för människor att få värdefulla erfarenheter. Detta kan i sin tur öka chanser att få ett riktigt arbete.

Sysselsättning

Vi utgår ifrån varje individs egna förutsättningar, förmåga och styrkor. Med utgångspunkt från det så ger vi stöd och meningsfull sysselsättning. Vi har både foto och videoutrustning som kan lånas under arbetstid.